Mijn facebook

Alles over “mijn Facebook”

Hoe ziet mijn facebookpagina eruit? Wat kan ik veranderen op mijn Facebook. Wie ziet mijn pagina en hoe ziet deze er dan uit? Alle dit soort vragen en vele tips en informatie ga je zien op deze pagina.

facebook mijn pagina

Mijn pagina

Na het inloggen en het aanmaken van een account heb jij Facebook. Heb jij dit niet gedaan ga eerst naar Facebook inloggen. Als je bent ingelogd is het eenvoudig om naar je eigen pagina te gaan. Links bovenin staat je naam en zie je 2 maal je profielfoto. Klik jij op je naam of op een van deze foto’s dan kom je op mijn Facebook pagina.

Hoe ziet het eruit?

mijn facebook

Als je op mijn Facebook bent beland zie jij hoe jouw pagina eruit ziet voor anderen. Afhankelijk van je instellingen zijn dit de beelden en informatie die iedereen kan zien. Je kunst je privacy instellen waar er duidelijk aangegeven is wat er wel of niet gezien kan worden en daarbij door wie wel of door wie niet. Hier ben je dus eigen baas in. Wil je terug naar het scherm om je pagina te bewerken of andere zaken die Facebook biedt om aan te passen. Klik op het kleine logo van het netwerk bovenin je scherm. Je keert dan terug naar alle instellingen en informatie.

Wat kun je doen in mijn Facebook?

Uiteindelijk alle instellingen aanpassen van je eigen profiel. Maar ook als je een bedrijfspagina hebt aangemaakt kun je die hier onderhouden. Ook zie jij je advertentie beheer in die je dat gebruikt maar ook bij welke groepen je bent aangesloten. Verder is het meeste gebruikte overzicht zichtbaar. Hier zie je direct het volgende in: Berichten, evenementen, foto’s en opgeslagen. Overigens maak je hier ook de instellingen voor je privacy op mijn Facebook. Meer informatie lees je hier of bekijk je voor geavanceerde opties in de onderstaande video.

Video over instellen zichtbaarheid op jouw Facebook profiel

In deze video stel jij je profiel in zoals jij wilt dat een ander je pagina ziet. Deze video is wel in het Engels maar bevat een duidelijk beeld hoe jij je informatie deelt.