www.facebook.com home

www.facebook.com home – Ontdek de homepage

Zoek de de homepage van www.facebook.com? Klik dan hier voor www.facebook.com home Een andere optie is de Nederlandse website van Facebook. Dit is Facebook.nl. Ook hier ga je direct naar de home page.

Facebook Home page

Op de homepage van Facebook www.facebook.com krijg je de volgende onderdelen te zien. Tenminste als je bent ingelogd in je account krijg je het volgende te zien. Allereerst de zoekbalk boven in beeld waarbij je op Facebook zoeken kunt. Vervolgens krijg je links een overzicht met diverse optie. Verkennen, snelkoppelingen en andere instellingen kun je daar maken. Rechts zie je een overzicht van jouw pagina’s en een advertentie. Dan volgt in de midden bovenaan de mogelijkheid om een bericht te maken en daaronder de welbekende timeline.

www.facebook.com home

www.facebook.com of www.facebook.nl

Wat zijn de verschillen in deze web adressen? Of je nu www.facebook.com home gebruikt of Facebook.nl, beide leiden jou naar de homepage van Facebook. www.facebook.nl geeft een redirect waarna je weer op de .com versie uitkomt. Het maakt dus niet uit welke je gebruikt. Handig toch!

Op Facebook beginnen of zoeken?

Ga je op Facebook starten? Of ga je beginnen met zoeken? Hier zijn een aantal tips.

Als je start op Facebook moet je eerst een account aanmaken. Dit kan je doen op www.facebook.com home. Hier doorloop je de stappen en je eigen account is zo aangemaakt. Vervolgens kun je op Facebook inloggen. Dit kan ook direct op Facebook Sign in. Als je dit hebt gedaan kunt je beginnen met zoeken op Facebook. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig.

Als je bent ingelogd kun je bovenaan de Facebook home een zoekopdracht invoeren binnen de zoekbalk. Hier komen dan de resultaten naar boven. Mocht dit niet het gewenste resultaat hebben dan kun je uitgebreider zoeken en bijvoorbeeld Facebook zoeken op naam toepassen. Mocht dit ook niet lukken dan zou je kunnen zoeken op andere netwerken al Google, Timber, Twitter of Linked-in zoeken

Vind jij deze informatie oké? Deel het met je vrienden!
Deel dit!

Een reactie plaatsen