www.facebook.com home

www.facebook.com home – Ontdek de homepage

Zoek de de homepage van www.facebook.com? Klik dan hier voor www.facebook.com home Een andere optie is de Nederlandse website van Facebook. Dit is Facebook.nl. Ook hier ga je direct naar de home page.

Facebook Home page

Op de homepage van Facebook www.facebook.com krijg je de volgende onderdelen te zien. Tenminste als je bent ingelogd in je account krijg je het volgende te zien. Allereerst de zoekbalk boven in beeld waarbij je op Facebook zoeken kunt. Vervolgens krijg je links een overzicht met diverse optie. Verkennen, snelkoppelingen en andere instellingen kun je daar maken. Rechts zie je een overzicht van jouw pagina’s en een advertentie. Dan volgt in de midden bovenaan de mogelijkheid om een bericht te maken en daaronder de welbekende timeline.

www.facebook.com home

www.facebook.com of www.facebook.nl

Wat zijn de verschillen in deze web adressen? Of je nu www.facebook.com home gebruikt of Facebook.nl, beide leiden jou naar de homepage van Facebook. www.facebook.nl geeft een redirect waarna je weer op de .com versie uitkomt. Het maakt dus niet uit welke je gebruikt. Handig toch!

Op Facebook beginnen of zoeken?

Ga je op Facebook starten? Of ga je beginnen met zoeken? Hier zijn een aantal tips.

Als je start op Facebook moet je eerst een account aanmaken. Dit kan je doen op www.facebook.com home. Hier doorloop je de stappen en je eigen account is zo aangemaakt. Vervolgens kun je op Facebook inloggen. Dit kan ook direct op Facebook Sign in. Als je dit hebt gedaan kunt je beginnen met zoeken op Facebook. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig.

Als je bent ingelogd kun je bovenaan de Facebook home een zoekopdracht invoeren binnen de zoekbalk. Hier komen dan de resultaten naar boven. Mocht dit niet het gewenste resultaat hebben dan kun je uitgebreider zoeken en bijvoorbeeld Facebook zoeken op naam toepassen. Mocht dit ook niet lukken dan zou je kunnen zoeken op andere netwerken al Google, Timber, Twitter of Linked-in zoeken

Hoeveel geld is Facebook waard?

Hoeveel geld is Facebook waard?

Is Facebook veel geld waard? Wat verdienen ze aan mij? Dit soort vragen komen regelmatig voor en de vraag of jij iets waard bent voor Facebook, kun je vinden op hoeveel ben je waard voor Facebook Wat Facebook’s waarde is leggen we nu uit.

Wat is de waarde van Facebook

Waarde Facebook

Hoeveel geld is Facebook waard? Het is lastig te bepalen wat de actuele waarde is van het grote sociale netwerk. Facebook’s beursgang zorgt voor constant wisselende waarde van het grote bedrijf. Op het moment van schrijven is de waarde van Facebook zo’n 190 miljard euro. De informatie over de waarde van het aandeel vind u bijvoorbeeld op aandeel koers Facebook en ook op Google zijn er vele sites te vinden die hier veel informatie over bieden. Bepaalde updates kunnen de waarde ineens snel laten stijgen. Bijvoorbeeld met de introductie van messenger zouden beleggers positief kunnen reageren en de waarde flink de lucht in gaan.

Oprichting

De oprichting van het concept was eenvoudig. In 2004 begon het netwerk voor een studenten van de Harvard universteit. Later werd het toegankelijk voor alle studenten van alle universiteiten waarna het sinds 2006 geheel openbaar gesteld werd. Opvallend is dat er eerder al veel geld voor Facebook geboden is. Uiteindelijk ging de deal tussen Yahoo en Mark Zuckerberg niet door. Al met al groeide het sociale netwerk flink door en waren er in 2014 al zon 1,32 miljard actieve gebruikers wereldwijd.

Toekomst

Niemand kan in de toekomst kijken, al zijn velen het er wel over eens. De eigenaren hoeven zich geen zorgen te maken, maar Facebook zelf zal het zwaar krijgen. Steeds meer kritiek komt er op de ongewenste privacy instellingen en ook de beursgang destijds deed niet wat er verwacht werd. Anderzijds heeft Facebook een enorme waarde door alle data die er verzameld is. Facebook weet immers precies wat we leuk vinden. Kortom, de toekomst zal het leren.

Video over werking en het gebruik van Facebook’s netwerk

In de bovenstaand video zie jij hoe er geld verdient word maar ook wat Facebook doet met de informatie die je achterlaat. Dit kan wel eens meer zijn dan wat jij denkt. Een optie is het om zelf in te zetten: Geld verdienen met Facebook

Privacy instellingen In Nederland behoorlijk aangepast

Heb jij je privacy instellingen al aangepast?

Het meest recente onderzoek gaf aan dat Nederlanders flinke veranderingen hebben doorgevoerd in hun privacy instellingen op Facebook. Het onderzoek uitgevoerd door NU-tech geeft aan dat met name jongeren de openbaarheid van hun profiel in mindere mate hebben ingesteld. Opvallend is dat de oudere deelnemers minder moeite hebben met de ingevoerde regels of niet op de hoogte zijn.

Meer lezen

Facebook messenger

Facebook messenger

Alles over de Facebook Messenger app in dit informatieve artikel. Waarschijnlijk heb jij een e-mail ontvangen met daarin de vraag of je je Facebook messenger wilt installeren. In dit artikel lees je alles over deze service van Facebook, genaamd messenger.

Waarom krijg ik een mail van messenger?

Meer lezen