Disclamer

Disclamer


http://www.facebook-zoeken.com bevat informatie over, en links naar websites van aanbieders en Facebook. De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website. http://www.facebook-zoeken.com heeft geen bemiddelende functie in het verkopen van deze manieren. Iedere transactie betreffende een verkoop is dan ook een zaak tussen aanbieder en klant. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de manieren te suggereren.

http://www.facebook-zoeken.com besteedt veel zorg aan de juistheid van de gegevens op deze website. Desondanks kan de juistheid en volledigheid van de informatie niet garanderen, omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking door organisatoren van de manieren om geld te verdienen. Derhalve kan http://www.facebook-zoeken.com niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolmaaktheden.

http://www.facebook-zoeken.com heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op gemelde links.

Vind jij deze informatie oké? Deel het met je vrienden!
Deel dit!