Personen zoeken

Personen zoeken op Facebook

Het zoeken van personen is op Facebook erg eenvoudig. Gebruik nu de handige zoek functie en vind ieder persoon. Personen zoeken op Facebook start met deze tips. Leer en zoek op persoonlijke kenmerken.

Ieder persoon

Kun je ieder persoon vinden op Facebook. Dat niet want je ziet alleen de personen die een Facebook pagina hebben. Jij zult je verbazen hoeveel mensen een account hebben op Nederlands populairste sociale media netwerk. Het grootste gros van alle personen kun je zoeken via Facebook. Lees verder hoe als jij personen zoeken kunt via Facebook zoeken.

personen zoeken opfacebook

Hoe zoeken

Zoeken van personen kan op verschillende manieren. Je zoekt een persoon via Facebook in het welbekende zoekformulier. Je voert de naam in van de persoon de zoekfunctie gaat aan de slag. Bij in Facebooks zoekfunctie zie je de 8 resultaten die Facebook je voor stelt. Daaronder zitten dus veel meer personen waarmee je in contact kunt komen. Het is dus iets verder kijken en een groot aantal persoonsgegevens komen naar voren. Je kunt bij de zoekopdracht ook verdere gegevens plaatsen als woonplaats, werk of hobby’s. Facebook zoekt deze dan voor je mee. Dus kort gezegd voer zoveel mogelijk gegevens in die je weet en Facebook doet de rest. Op de website wiewaswie kun je ook personen zoeken

Snel personen zoeken op Facebook

Er zijn meerdere manieren om snel te zoeken op Facebook naar personen. Naast de bovenstaande beschreven manier waarbij er een naam is ingevoerd in het zoekveld komen er nu wat andere manieren. Je kunt een persoon ook vinden op basis van vrienden en kennissen van de gezochte persoonlijkheid. Een andere snellere manier is Google. Facebook wordt goed gevonden in de zoekresultaten van Google. Hierdoor kun je de naam invoerden in Google en daarbij kijken of je op de persoon zijn Facebook pagina komt. Mocht het geen gewenst resultaat geven dan kun je achter de persoonsnaam de woorden Facebook zetten.

Vind jij deze informatie oké? Deel het met je vrienden!
Deel dit!

Een reactie plaatsen